Radnički dominira Ligom šampiona

Izvor: RTS, 30.Jan.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dominira Ligom šampiona

Kragujevački Radnički savladao je u gostima ekipu Breše sa 9:8 (2:2, 5:2, 0:1, 2:3), čime je postao jedini tim u elitnom evropskom takmičenju sa maksimalnim učinkom. Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Filip Filipović sa pet golova.

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su u gostima Brešu sa 9:8 (2:2, 5:2, 0:1, 2:3) u derbi utakmici petog kola Grupe B Lige šampiona.

Kragujevčani su ovim trijumfom postali jedini tim sa maksimalnim učinkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u elitnom takmičenju i došli nadomak plasmana u polufinale Lige šampiona.

Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Filip Filipović sa pet golova, Dušan Marković dodao je dva, a po jedan su postigli Đorđe Filipović i Ivan Basara.

U ekipi Breše najefikasniji je bio Giljermo Molina sa dva gola.

Kragujevčani su prvom poluvremenu u potpunosti nadigrali Brešu, u nekoliko navrata imali su i tri gola prednosti, ali su na kraju domaći uspeli da smanje zaostatak.

Radnički je izbio na prvo mesto u grupi, pošto ima maksimalan učinak, odnosno 15 bodova. Breša je druga sa 12, dok je Partizan treći sa devet.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.