RUKOMET: Poznati učesnici finalnog turnira Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 22:52

RUKOMET: Poznati učesnici finalnog turnira Lige šampiona

Održaće se 17. i 18. juna.

Nemački Madgeburg, španska Barselona, francuski Pari sen Žermen i Kjelce iz Poljske obezbedili su plasman na Fajnal for rukometne lige šampiona i boriće se 17. i 18. juna za titulu prvaka Evrope. 

Parovi polufinala i raspored odigravanja mečeva u Kelnu biće određeni žrebom.

Barselona je posle pobede 37:30 u prvom meču, i u revanšu lako savladala danski GOG - 46:31, i tako overila plasman na završni turnir gde će pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odbrani titulu osvojenu lane.

Magdeburg je u revanšu savladao poljski Plok 30:28 i posle 22:22 u prvom meču stigao do završnog turnira. PSŽ je pobedio Kil i u revanšu - 32:29 (petar nanadić je postigao pet golova), u Nemačkoj je prošle nedelje bilo 31:27.

Kjelce je posle 29:29 u prvom meču u Mađarskoj u revanšu savladao Vesprem (Dragan Pešmalbek je dao dva gola) 31:27.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.