RONALDO PREDLOŽIO, ANJELI PRIHVATIO: Juve sprema transfer BOMBU! U Torino stiže prvak SVETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO PREDLOŽIO, ANJELI PRIHVATIO: Juve sprema transfer BOMBU! U Torino stiže prvak SVETA!

Njegova reč se poštuje.

Juventus je u prethodna dva meča zabeležio maksimalan učinak. Posle pobede u Seriji "A" nad Atalantom, Stara dama savladala je u petom kolu Lige šampiona madridski Atletiko sa 1:0.

Odnosi na relaciji Maurisio Sari-Kristijano Ronaldo su izgleda splasnuli, pa se prva zvezda Torineza vratila u tim protiv Jorgandžija. Neposredno posle tog meča, Portugalac je imao sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa prvim čovekom kluba Anjelijem, sa kojim je razgovarao na temu prelaznog roka.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice predložio je predsedniku Juvea da prva meta u zimskom prelaznom roku bude Pol Pogba. Francuski vezista je na tržištu procenjen da vredi 180.000.000 evra, narednog leta mu ističu obaveze u Mančester junajtedu, pa je ovo poslednji voz za Crvene đavole da zarade pristojno obeštećenje prodajom člana šampionskog tima Trikolora.

U prilog "ubrzanju" transfera ide u prilog činjenica da je Pogbin agent Minjo Rajola u sjajnim odnosima sa čelnicima Juventusa, dok je i sam igrač više puta ponavljao da bi radije prešao u Juventus nego Real, iako ga trener Madriđana Zinedin Zidan silno želi u svom timu.

Prošlo je sedam godina otkako je Pogba u avgustu stigao u Torino upravo iz Mančester junajteda za oko 500.000 evropskih novčanica na ime kompenzacije po UEFA pravilima, na ime ulaganja u razvoj igrača, a već 2016. Stara dama ga je prodala klubu sa Old Traforda za neverovatnih 105.000.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Zulaj Pogba, izabranica Pola Pogbe.

Zulay Salaues ♡ @zulaypogba

@ celebrity.beauty_crush је поделио/ла објаву дана 9. Мај 2019. у 12:28 PDT

{ Similitudes } Sur ces deux photos Zulay porte les mêmes lunettes ! Elles sont super jolies🖤 @zulaypogba #zulaypogba

Објава коју дели Zulay Salaues Pogba (@zulay.pogba.fan) дана 8. Мај 2019. у 3:37 PDT

Zulay and baby ❤️ @zulaypogba ⁣ •⁣ #zulaypogba #baby #pictures #wife #pogba

Објава коју дели 𝑻𝒆𝒂𝒎 𝒁𝒖𝒍𝒂𝒚’𝒔 👑 (@zulay_queen) дана 8. Мај 2019. у 3:07 PDT

{ Post } Cette beauté ! Bonne nuit Zu Zu ❤️ @zulaypogba #zulaypogba

Објава коју дели Zulay Salaues Pogba (@zulay.pogba.fan) дана 6. Мај 2019. у 11:28 PDT

{ Pogbaby } Welcome Pogbaby! In Spain it's mothers day so even if Zulay isn't Spanish she is still a mother who I'm sure must be great then good day of mothers Zulay!💕 @zulaypogba @paulpogba #zulaypogba

Објава коју дели Zulay Salaues Pogba (@zulay.pogba.fan) дана 5. Мај 2019. у 11:07 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.