REAL JE NEZAUSTAVLJIV: ”Kraljevi” se poigrali sa osvajačem Evrokupa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 15:03

REAL JE NEZAUSTAVLJIV: ”Kraljevi” se poigrali sa osvajačem Evrokupa!

Plej-of španske lige...

Španski plej-of počeo je sinoćnjim ''brejkom'' Huventuda koji je sa 99:91 savladao Baskoniju u Vitoriji, ali danas u matine terminu nije bilo ni nagoveštaja bilo kakvog iznenađenja u duelu šampiona Evrope, Real Madrida i šampiona Evrokupa, Drimlend Gran Kanarije.

Real je u svom ''ViZink centru'' ubedljivo savladao popularnu ''Granku'' koja još može da bude i zadovoljna što je izbegla ptravu blamažu.

Na kraju 95:68 za kraljevski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub, a imajući u vidu da je već u finišu prvog poluvremena Real vodio sa 51:22, onda je potpuno jasno kakav je danas bio odnos snaga na terenu tokom svih 40 minuta igre.

💪 Contundente victoria para poner el 1-0 en la eliminatoria 🆚 @GranCanariaCB.#HalaMadrid | @UnicajaBanco pic.twitter.com/LrzuUi4HB1

— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) May 28, 2023

Džanan Musa je sa 20 poena bio najefikasniji u Realu, 16 je upisao kapiten Serhio Ljulj od toga četiri trojke iz pet pokušaja, a Serhio Rodrigez se zaustavio na 11 postignutih poena.

Kod gostiju nešto bolji od ostalih Balcerovski i Ingls sa po 15 postignutih poena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska strelkinja Sanja Vukašinović
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.