Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAVANELI TRAŽIO, MAROTA OBEĆAO: Pogba i Dibala ostaju u Juventusu!

Juventus želi da oformi šampionski tim sa Polom Pogbom i Paolom Dibalom kao osnovama.

Tokom dana legenda Juventusa i napadač koji je predvodio tim do poslednje titule u Ligi šampiona Fabricio Ravaneli poručio je upravi kluba da nikako ne sme prodati Dibalu i Pogbu.
– Ja bih apsolutno zadržao Pogbu, jer igra važnu ulogu u Juventusu. Ako želimo titulu u Ligi šampiona, moramo da ga zadržimo. Kada osvojimo Ligu šampiona, onda možemo da ga prodamo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za veliki novac – kazao je Ravaneli.
MATA PODIGAO GLAS: Fudbaleri previše zarađuju, živimo pod staklenim zvonom!
Vrlo brzo stigao je ‘odgovor’ od sportskog direktora Juventusa Bepea Marote koji je potvrdio Ravanelijeve reči.
– Dibala i Pogba su igrači Juvenutsa i ne želimo da ih prodamo. Prodaćemo one igrače koji žele da napuste klub.To svakako nije slučaj sa pomenutom dvojicom – rekao je Marota za Premium Sport i poslao svim zainteresovanim klubovima jasnu poruku.
SERIJA A: Bufon spasio pobedu Juventusa koji je još jednom potvrdio dominaciju! (VIDEO)
Dibala je ove sezone postigao 16 golova i predstavlja udarnu iglu ‘bjanko-nera’ u napadu, dok Pol Pogba već drugu godinu za redom ima vodeću ulogu na sredini terena.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.