RAJ ZA MANIPULACIJE: UEFA promenila način žrebanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 18:49

RAJ ZA MANIPULACIJE: UEFA promenila način žrebanja

Navijačim se ovo ne sviđa.

Liga šampiona će sledeće sezone imati novi izgled jer odlazi u istoriju dosadašnji način takmičenja sa po četiri tima u grupi i ubuduće će se igrati ligaško takmičenje.

Ali, to neće biti jedina izmena, jer će se i žreb promeniti. Ubuduće neće biti standardne ceremonije na kojoj će neko od poznatih fudbalera izvlačiti kuglice.

UEFA je odlučila da uvede novinu, pa će umesto standardnog izvlačenja, ubuduće žreb biti određen kompjuterski.

Navijači u velikoj većini, makar u Srbiji, svakako nisu baš oduševljeni ovim, jer smatraju da je tako otvoren prostor za manipulacije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nema više izvlačenja kuglica: Fudbalska revolucija u Ligi šampiona, žreb će određivati kompjuter

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Mar.2024, 13:50

Liga šampiona će sledeće sezone imati novi izgled jer odlazi u istoriju dosadašnji način takmičenja sa po četiri tima u grupi i ubuduće će se igrati ligaško takmičenje. Ali, to neće biti jedina izmena, jer će se i žreb promeniti. Ubuduće neće biti standardne ceremonije na kojoj će neko...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.