Prvi poraz Novog Beograda u Ligi šampiona

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 21:59

Prvi poraz Novog Beograda u Ligi šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda poraženi su u Beogradu od ekipe Sabadelja 12:10 (2:4, 2:3, 4:3, 4:0) u trećem kolu grupe A Lige šampiona.

Najefikasniji u redovima Novog Beograda bio je Alvaro Granados sa četiri gola, dok se Radomir Drašović tri puta upisao u listu strelaca.

U pobedničkom timu po tri gola postigli su Francisko Kalatrava Valera, Alberto Barozo Makaro i Gus van Ijperen.

U drugom meču trećeg kola grupe A, Breša je ubedljivo pobedila Steauu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultatom 17:8. Sabadelj je prvi na tabeli sa sedam bodova, dok je Novi Beograd drugi sa šest. Braša ima pet bodova, dok je Steaua poslednja sa nula bodova.

Novi Beograd je odlično počeo meč, i zahvaljujući dobroj igri lako poveo sa 3:0. Domaći su kontrolisali rezultat sve do polovine treće deonice kada su Španci prvi put pripretili. S

abadelj je pogotkom Van Ijperena prišao na gol zaostatka (8:7), ali je usledio munjevit odgovor aktuelnog šampiona Srbije. U razmaku od samo četrdesetak sekundi mrežu su pogađali Radomir Drašović i Alvaro Granados i Novi Beograd je ponovo stekao pristojnu prednost.

Sabadelj je u poslednjoj četvrtini uspeo da na pravi način iskoristi greške domaćih, stigne do izjednačenja, a u finišu meča i do potpunog preokreta.

Novi Beograd će u narednom kolu koje je na programu prvog novembra gostovati ekipi Steaue.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vaterpolisti Zvezde posle peteraca poraženi od Jadrana

Izvor: Danas, 18.Okt.2023, 20:54

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od Jadrana iz Herceg Novog posle peteraca sa 21:20 (1:2, 2:0, 3:3. 3:2, 12:13), u utakmici trećeg kola Grupe C Lige šampiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.