Prvi čovek Čelsija dao igračima ultimatum

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 18:58

Prvi čovek Čelsija dao igračima ultimatum

Prvi čovek Čelsija Tod Boli održao je razgovor sa igračima pred revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida.

Prvo se obratio trener Frenk Lampard, da bi posle njega Boli održao govor zajedno sa suvlasnicima kluba Behdad Egablijem i Hansjorg Visom.

Ocena je da su dosadašnji rezultati sramotni i da igračima treba da bude jasno da su vlasnici kluba posle potrošenih 600 miliona funti očekivali znatno bolje rezultate.

Igračima je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dao razlog da se na utakmici protiv Reala eventualnim prolaskom spase sezonu i da to od njih i očekuje.

Čelsi je proteklog vikenda poražen na svom terenu od Brajtona, i na tabeli Premijer lige trenutno zauzima tek 11. mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.