Problemi za Klopa, Matip polomio ključnu kost

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Klopa, Matip polomio ključnu kost

Štoper Liverpula Žoel Matip neće moći da igra u narednih mesec i po dana zbog povrede koju je zadobio na utakmici Lige šampiona sa Napolijem.

Engleski klub je slavio pobedu od 1:0, a Matip uspeo da odigra svih 90 minuta. Ipak, po završetku meča je završio u bolnici gde je ustanovljen prelom ključne kosti.

Liverpul ima problema sa povredama igrača odbrane. Džo Gomes je protiv Barnlija polomio kost stopala, dok je Dejan Lovren još rovit.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povredu se posle meča sa Italijanima požalio i Trent Aleksander Arnold, tako da će Jirgen Klop imati dosta problema oko sastava tima za derbi Premijer lige sa Mančester junajtedom.

"Crveni" u nedelju od 17 časova na "Enfildu" dočekuju tim Žozea Murinja u koji ulaze sa čelne pozicije i sa velikih 16 bodova prednosti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.