Pristao i na ugovor od dva meseca, samo da još jednom napadne LŠ!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 20:43

Pristao i na ugovor od dva meseca, samo da još jednom napadne LŠ!

Zamislite samo taj scenario.

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva pristao je da produži ugovor sa francuskim klubom na još samo dva meseca, odnosno da pokuša još jednom da osvoji Ligu šampiona.

Kao što je više puta potvrđeno poslednjih nedelja, Tijago Silva napušta klub ovog leta, pošto mu ističe ugovor 30. juna, ali će dobiti dozvolu da ga produži na još dva meseca.

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što znate, prvenstvo Francuske je završeno, PSŽ je ponovo šampion, ali je mnogo važnije da još jednom napadne Ligu šampiona i deluje da bi mogao da je osvoji lakše nego prethodnih godina.

Pre svega, igra se  manje utakmica, najvetovatnije Top 8 u Lisabonu, gde će se igrati po sistemu na jedan meč, od četvrtfinala do samog kraja.

PSŽ je već u četvrtfinalu, pošto je eliminisao Borusiju Dortmund, samo će biti problem što neće imati takmičarski meč čak pet meseci, od marta do avgusta.

Tijago Silva će tako ostati do kraja avgusta, dobiće ugovor na još dva meseca, što mu je poručio i sportski direktor Leonardo.

Brazilac je u PSŽ stigao leta 2012. godine u paketu sa Zlatanom Ibrahimovićem, i do sada je osvojio sve moguće trofeje, osim pomenute Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subašić posle osam godina menja sredinu

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020

Subašić posle osam godina odlazi iz Monaka...Fudbalski klub Monako saopštio je danas da će golman Danijel Subašić napustiti taj klub po isteku ugovora...Subašić (35) je u Monako stigao u januaru 2012. godine iz splitskog Hajduka i za taj tim je odigrao 292 utakmice. Njemu ugovor sa Monakom istuiče...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.