Primera: Levante ne odustaje od LŠ

Izvor: B92, 08.Apr.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Levante ne odustaje od LŠ

Fudbaleri Leventea bili su najprijatnije iznenađenje sezone kada su bili lideri u prvih desetak kola, ali su i dalje veliki kandidati za mesto u Ligi šampiona.

Tim iz predgrađa Valensije bio je bolji u direktnom duelu za mesto koje vodi u elitno takmičenje Atletiko Madrida sa 2:0.

Domaćin je oba gola postigao u prvih deset minuta, preko Valda i Arune Konea koji su glavom savladali golmana Kurtou. Levante se izjednačio sa Valensijom na deobi trećeg mesta sa 38 bodova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ukoliko Malaga u ponedeljak savlada Rasing, tim iz Andaluzije imaće dva boda više od rivala.

Imali su Madriđani nekoliko odličnih prilika u ovom meču, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Madriđani su dominirali, ali dva brza gola domaćina otežala su posao timu Dijega Simeonea.

"Jorgandžije" su ostale na sedmom mestu sa 42 boda, sa sve manjim šansama da izbore mesto u Ligi šampiona. Ipak, polufinalisti Lige Evrope ostaje nada da će izboriti novi nastup u tom takmičenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.