Primera: Ančeloti kombinovao, Real pobijedio

Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Apr.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Ančeloti kombinovao, Real pobijedio

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su Eibar sa 3:0 (2:0) na Santijago Bernabeuu u prvoj subotnjoj utakmici 31. kola španske Primere. Domaći tim bio je superioran tokom cijelog meča, trener Karlo Ančeloti malo je promiješao karte pred četvrtfinale Lige šampiona sa Atletiko Madridom, a golove su postigli Kristijano Ronaldo u 21. minutu, Čičarito Ernandes deset minuta kasnije i Hese u 83. minutu. Sada Real ima bod manje od Barselone, koja od 20 sati gostuje Sevilji. Eibar je u sigurnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << zoni na 14. mjestu sa 31 bodom. Prvu ozbiljnu priliku domaći su imali u 18. minutu kada je Ramos pogodio prečku, a Ronaldo potom desnu stativu. Lopta je otišla do lijeve stative gdje je bio Čičarito koji je loptu smestio u gol koji je poništen zbog ofsajda. Mrežu gostiju "načeo" je Ronaldo iz slobodnog udarca sa oko 25 metara. Ovo je Portugalcu prvi pogodak iz "slobodnjaka" posle skoro godinu dana, a 43. u karijeri. Ronaldo se našao na terenu poslije ukinute suspenzije i poništenog žutog kartona sa meča sa Rajo Valjekanom. Čičarito je poslije centaršuta Arbeloe sa desne strane bio najbolji u skoku i loptu sa peterca smestio u gol. Golman Eibara bio je nemoćan. Poslije greške gostiju na sredni terena loptu je uzeo Hese, pretrčao protivničku polovinu i bio precizan za konačnih 3:0. Real je igrao u nešto drugačijem sastavu nego inače, Čičarito i Hese su bili starteri, sa klupe su ušli Načo i Silva, dok je Benzema meč ispratio sa klupe. Za ekipu Eibara srpski fudbaler Dejan Lekić nije ulazio u igru. Primera, 31. kolo: Subota: Real Madrid – Eibar 3:0 Ronaldo 21, Čičarito 31, Hese 83 18.00 Malaga – Atletiko Madrid 20.00 Sevilja – Barselona 22:00 Almerija – Granada 22.00 Selta – Rajo Valjekano Nedjelja: 12.00 Hetafe – Viljareal 17.00 Espanjol – Atletik Bilbao 19.00 Real Sosijedad – Deportivo 21.00 Kordoba – Elće Ponedjeljak: 20.30 Valensija – Levante (B92)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko kontroverzno do boda

Izvor: B92, 11.Apr.2015

Fudbaleri Malage i Atletiko Madrida odigrali su nerešeno u čudnoj utakmici u okviru 32. kola španske Primere...Gosti iz prestonice su poveli, Andalužani su preokrenuli, ali su onda oštećeni jer je Atletiko do boda došao iz čistog ofsajda...Ekipa Dijega Simeonea treća je na tabeli sa 66 bodova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.