Izvor: DobreVesti.rs, 03.Apr.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča o Pioniru: od Lige šampiona do ponora

 
SUBOTICA - Jedna divna, može slobodno da se kaže, kuglaška i sportska subotička bajka, došla je do kraja, na žalost – tužnog.


Fabrika Pionir iz Subotice, ugledni proizvođač konditorskih proizvoda, posle višedecenijske saradanje, je prestala da bude sponzor Ženskog kuglaškog kluba Pionir. Klub, okićen  trofejima i rasadnik reprezentativki, našao se u veoma teškoj, skoro bezizlaznoj,  situaciji:
- Od srca se zahvaljujem fabrici i sadašnjem vlasniku Miroljubu Aleksiću na dosadašnjoj saradnji, bez koje ne bi bilo ni naših uspeha: 13 titula prvaka Srbije, sedam pobeda u Kupu Srbije, dva druga i jedno treće mesto u u...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.