Premijerligaši stigli do Islanda

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerligaši stigli do Islanda

Mančester siti i Vest Hem završili su pripremni period prijateljskom utakmicom u Rejkjaviku - 3:0 (1:0).

Klubovi Premijer lige ovog leta su svoje nove timove predstavili publici u Aziji, Australiji, SAD, ali su takođe gostovali u evropskim zemljama, poput Republike Irske, Nemačke, Norveške i Islanda.

Tako su Mančester siti i Vest Hem u petak popodne odmerili snage na stadionu Laugardalsvolur u Rejkjaviku, na kome kao domaćin igra reprezentacija te ostrvske države.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Građani" su nastavili seriju pobeda, započetu u mečevima internacionalnog Kupa šampiona u SAD, na kome su deklasirali Real Madrid i Totenhem.

Vest Hem je savladan rezultatom 3:0 (1:0), a strelci su bili Gabrijel Žezus u osmom, Serhio Aguero u 55. i Rahim Sterling u 70. minutu.

"Imamo mnogo kvalitetnih igrača i na tome sam veoma zahvalan čelnim ljudima Mančester sitija. Učinili smo tim mlađim i poletnijim", rekao je Pep Gvardiola.

Meč su počeli Ederson, Danilo, Kompani, Stouns, Otamendi, Ture, Silva, Sane, De Brujne, Aguero i Žezus, a u drugom poluvremenu je šansu dobilo još 10 igrača. Vest Hem je predstavio najskuplje pojačanje u svojoj istoriji, Marka Arnautovića, a među stativama je stajao Džo Hart, za predstojeću sezonu pozajmljen upravo od Sitija.

Novo prvenstvo Engleske počinje idućeg vikenda, kada će Mančester siti gostovati Brajtonu, a "čekićari" Mančester junajtedu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.