Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2021, 01:55

Poznato 15 učesnika nokaut faze Lige šampiona, čeka se još Atalanta ili Viljareal

Bilo da prođe italijanski ili španski tim, biće svrstan među nepovlašćene

Utakmice odigrane u sredu dale su odgovor na pitanje ko će se na proleće takmičiti u nokaut fazi Lige šampiona. Podeljeno je 15 od 16 ulaznica za osminu finala elitnog takmičenja, a poslednji mesto popuniće Atalanta ili Viljareal.

Spisak svih učesnika nokaut fazue Lige šampiona biće poznat sutra, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se odigra utakmica u Bergamu, koja je otkazana zbog vremenskih neprilika. Malo snega sprečilo je odigravanje meča između Atalante i Viljareala, pa će se italijanski i španski tium u četvrtak od 19.00 boriti za poslednju vizu.

Svi engleski timovi prošli su u eliminacionu fazu, a Italija i Španija će u zavisnosti od ishoda sutrašnjeg meča imati ili tri ili dve ekipeu nakaut fazi. Francuzi i Portugalci “daju” po dva tima, a Nemačka, Holandija i Austrija jedan.

ℹ️ Champions League round of 16 (so far)...

👀 Who's going all the way?#UCL pic.twitter.com/H8YtZdMSg4

NOSIOCI:

Bajern

Ajaks

Liverpul

Real Madrid

Juventus

Mančester Siti

Mančester Junajted

Lil

NENOSIOCI:

Pari Sen Žermen

Čelsi

Inter

Atletiko Madrid

Benfika

Sporting

Salcburg

Atalanta/Viljareal

Ekipe koje evropsku odiseju nastavljaju u Ligi Evropes u Lajpcig, Porto, Borusija Dortmund, Šerif, Barselona, Sevilja i Zenit, dok su Klub Brić, Milan, Bešiktaš, Šahtjor, Dinamo Kijev, Jang Bojs, Volfzburg i Malme završili sa nastupima na međunarondoj sceni ove sezone.

Žreb za osminu finala Lige šampiona održaće se u ponedeljak sa početkom u 12.00, a najbolji timovi Starog kontinenta ponovo će ukrstiti koplja sredinom februara (prvi meč eliminacione faze Lige šampiona odigraće se 15. fevruara).

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ćavi: Sad je cilj Liga Evrope

Izvor: Danas, 09.Dec.2021

Posle mečeva poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona koji su odigrani u sredu poznato je 15 učesnika nokaut faze ovog takmičenja, a poslednje mesto popuniće Atalanta ili Viljareal, čiji je međusobni duel odložen za 24 sata zbog snega.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.