Povukao se najbolji levi bek Ostrva! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukao se najbolji levi bek Ostrva! (video)

Englez namerava da se oproba i u trenerskim vodama.

Danas nas čeka nastavak drugog kola Premijer lige, od 15 časova imamo duel Šefilda i Kristal Palasa dok nas od 17:30 časova čeka duel bivših šampiona, Čelsija i Lester Sitija.

Nekadašnji igrač "plavaca" Ešli Kol se nalazi na "Stamford Bridžu", biće jedan od gostiju Skaj Sporta u toku prenosa utakmice a pre samoga meča je rešio da podeli svoju odluku o povlačenju.

Nekadašnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arsenala, Čelsija i Rome je odlučio da u 38-oj godini okači kopačke o klin. Njegov transfer iz redova "tobdžija" u Čelsi i dan danas mnogi navijači Arsenala ne mogu da oproste, ali jedno je sigurno a to da je Kol jedan od igrača koji je ostavio duboki trag u Premijer ligi.

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ešli Kol završio karijeru

Izvor: RTS, 18.Avg.2019

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Ešli Kol objavio je danas da završava igračku karijeru. Levi bek posle isteka ugovora sa Derbi Kauntijem na kraju prošle sezone, odlučio je da stavi tačku na igračku karijeru u 38. godini i sada će se posvetiti trenerskom poslu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.