Povredili se Nani i Flečer

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredili se Nani i Flečer

Portugalac Nani i Daren Flečer povredili su se u pobedi Mančester Junajteda nad Bursom 3:0 u četvrtom kolu Lige šampiona.

Nani je napustio teren u 29. minutu i sigurno neće igrati protiv Vulverhemptona za vikend, a reprezentativac Škotske pod znakom je pitanja za okršaj sa 'Vukovima'.

"Povrede predstavljaju razočaranje, ali takve stvari događaju se u fudbalu", izjavio je menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Junajteda Aleks Ferguson.

„Nani je povredio prepone i neće moći da nam pomogne u subotu, a mislim da ni Daren neće igrati", dodao je ser Aleks.

Osim njih dvojice, protiv Vulvsa neće nastupiti Vejn Runi i Majkl Oven, a ni Rio Ferdinand nije potpuno spreman. Ferguson je dodao da se Daron Gibson oporavio od gripa i da će biti u kombinaciji za sastav. dok je virus sada ’oborio’ Andersona.

Mančester Junajted trenutno imao 20 bodova i treći je na tabeli engleske Premijer lige.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.