Poter upozoren zbog psovke o osvajanju Lige šampiona VIDEO

Izvor: B92, 17.Mar.2023, 21:36

Poter upozoren zbog psovke o osvajanju Lige šampiona VIDEO

Fudbalere Čelsija čeka izuzetno težak posao u nastavku takmičenja u Ligi šampiona.

Klub iz Londona će u četvrtfinalu odmeriti snage sa jednim od favorita za titulu, fudbalerima Reala iz Madrida.

Po saznanju imena protivnika, u taboru Čelsija nisu krili uzbuđenje, čak ni menadžer Grem Poter kom se pri davanju izjave o tome, otela psovka, zbog čega je sve nasmejao, ali je potom upozoren na rečnik.

"Navijači su bili jako fer prema nama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stajali su sve vreme uz nas. Podrška koju smo do sad imali je sjajna. I biće nam potrebna u subotu. Pokušaćemo da pobedimo Everton, onda ćemo više o žrebu i pokušaćemo da osvojimo je..nu Ligu šampiona", rekao je Poter.

On je kasnije rekao kako svi klubovi koji su ostali u takmičenju, veruju da imaju svoje izglede.

"Rekao sam, pokušaćemo. Svi ostali klubovi bi takođe moglči da da kažu isto, a može da se desi da izgubite i u četvrtfinalu, jer to je priroda Lige šampiona. Fokusiraćemo se na Real kad dođe vreme za to, sada je na redu Everton", rekao je Poter.

"Plavci" su se među osam najboljih u elitnom takmičenju UEFA plasirali posle pobede u dvomeču sa Borusijom iz Dortmunda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.