Poniženje za Kristijana Ronalda

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 06:30

Poniženje za Kristijana Ronalda

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena po mišljenju mnogih Portugalac Kristijano Ronaldo doživeo jednu od najvećih profesionalnih blamaža.
Ronaldo je ove sezone nastupao za Al-Rijad iz Saudijske Arabije. Izgledalo je da će ovaj tim predvođen legendarnim napadačem bez problema stići do titule šampiona, ali je ona pripala velikoh rivalu Al-Itihadu, a partije petostrukog osvajača Lige šampiona nisu impresionirale.
To pokazuje i izbor idealnog tima šampionata Saudijske Arabije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << a tamo nema ultimativne zvezde takmičenja Kristijana Ronalda.
Jeste Portugalac na 19 utakmica postigao 14 golova, ali je za najboljeg napadača u prvenstvu proglašen Nigerijac Odion igalo koji je svojvremeno bio prva zvezda engleskog Votforda.
🇳🇬 @ighalojude leads the line 🦅
5⃣ players from the champions @ittihad_en 🟡⚫️
Here’s your #RoshnSaudiLeague Team of The Season presented by @OptaAnalyst 🔢 pic.twitter.com/ynZgxDcQC8

— Roshn Saudi League (@SPL_EN) June 7, 2023

Sada je u ligu došao i Ronaldov nekadašnji saigrač iz Real Madirda Karim Benzema, te će Portugalcu biti još teže da pronađe svoje mesto među najboljima u narednoj sezoni.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.