Pomirili se Materaci i Zidan

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirili se Materaci i Zidan

Marko Materaci i Zinedin Zidan sreli su se sasvim slučajno u jednom milanskom hotelu pre utakmice između Milana i Reala u okviru Lige šampiona. Italijan je pružio ruku Zizuu prvi put posle čuvenog incidenta sa finalnog meča Svetskog prvenstva 2006. godine, kada je Francuz udario Materacija glavom u grudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Do susreta je došlo tako što je Zidan, koji je došao u Milan kao Realov savetnik, naleteo u holu hotela na Italijana, koji je pošao da se sastane sa svojim bivšim trenerom, Žozeom Murinjom.
Materaci je njihov susret ovako opisao:
Dosta smo pričali. To o čemu smo razgovarali ostaće među nama. Mogu samo da kažem da sam uglavnom ja vodio konverzaciju. Na kraju smo se rukovali i nisam mu pustio ruku dok me nije pogledao u oči. Ovo mi je zaista mnogo značilo, ne znam za njega.
Zidan je posle udaranja italijanskog defanzivca na pomenutom meču zaradio crveni karton i tako na neslavan način okončao svoju igračku karijeru. „Azuri” su tada postali svetski prvaci nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.