Pogba optimista pred Bajern

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba optimista pred Bajern

'Stara dama' dočekuje Bavarce u utorak uveče u Torinu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a jedan od najboljih igrača italijanskog šampiona veruje da njegov tim može do plasmana u četvrtfinale.

Pol Pogba smatra da je prednost 'Bjankonera' to što rival ima breme favorita.



"Mi nismo favoriti protiv Bajerna, ali to nije problem za nas. Igrati protiv Pari Sen Žermena, Barselone, Bajerna... To je Liga šampiona i tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nema malih timova posle grupne faze. Učinićemo sve da se plasiramo dalje"
, rekao je Pogba za sajt takmičenja.

Prva utakmica osmine finala između Juventusa i Bajerna igraće se sutra od 20.45 u Torinu. Juventus i Bajern Minhen su se više puta u istoriji sastajali u međunarodnim takmičenjima, a poslednji put su Bavarci 2013. godine u četvrtfinalu Lige šampiona pobedili Juventus ukupnim rezultatom 4:0, a u Italiji je bilo 2:0 za nemačku ekipu.

"Bajern je tada bio izuzetno jak. Tada su i osvojili Ligu šampiona. Imali su veoma dobru organizaciju igre u ekipi sa ubistvenim napadačima. Sa igračima poput njih, sjajnim individualcima, normalno je da budete u vrhu fudbala, ali mi smo Juventus, takođe veliki klub. Nismo favoriti za pobedu u dvomeču, ali upravo to može biti naša prednost, jer nemamo šta da izgubimo", rekao je Pogba.

Jedna od prednosti ekipe iz Torina je niz utakmica bez poraza u evropskim takmičenjima na domaćem terenu - 10 pobeda i šest nerešenih, a posledni poraz je upravo bio od Bajerna 2013. godine.

Torinski klub je grupnu fazu takmičenja završio na drugom mestu Grupe D, dok je Bajern bio u prvi u Grupi F.

Oba tima u sutrašnju utakmicu ulaze bez nekoliko standardnih prvotimaca, pa će tako Juventus verovatno igrati bez Marija Mandžukića, Pabla Dibale i Đorđa Kjelinija koji su blizu povratka na teren, dok s druge strane u timu neće biti Holgera Badštubera, Džeroma Boatenga i Havija Martineza.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đukić nastavlja sa sjajnim golovima

Izvor: B92, 22.Feb.2016

Srpski rukometaš Darko Đukić nastavlja da zabavlja ljubitelje ove igre sjajnim golovima u Ligi šampiona...Nekoliko dana nakon što je spektakularnim pogotkom ušao u konkurenciju za gol godine, Đukić je postigao još dva lepa protiv Pari Sen Žermena...On je pokazao koliko je opasan iz kontranapada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.