Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2020, 15:06

Pogba: Matić je mentor našeg tima

"Stalno mi daje savete", kaže Francuz

Igrao se jesenji deo polusezone u Premijer ligi. Jedan deo je Nemanja Matić proveo na terapijama zbog povreda, a u drugom ga pak nije bilo u timu.

Tek stidljivo je srpski reprezentativac dobijao šansu, dok se u prvih 11 vratio tek kada su povrede desetkovale Solskjerov sastav. A onda kada je zauzeo svoje mesto na terenu, Matić sa njega više nije izlazio.

Proleće, nastavak sezone posle pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i neki potpuno novi Mančester junajted. Sa veznim redom Matić, Pogba, Fernandes vezali su Crveni đavoli četiri uzastopne pobede. I kandidati su da se plasiraju u Ligu šampiona.

Iako većinu pohvala nosi Bruno Fernandes, francuski as Pol Pogba najviše kredita za pobede daje – Nemanji Matiću.

Nemanja je mentor našeg tima. On nam daje ravnotežu u ekipi, tera me da idem napred, usmerava me gde je potrebno, kaže mi 'idi tamo' ili 'stani ovde'. On je sjajan tip, uvek mi daje savete, jer ima ogromno iskustvo i osvojio je mnogo toga, ali uvek želi još”, kaže Pogba.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Francuz ističe da je Matić idealan saigrač.

Nemanja uvek trenira naporno i kao svaki pravi profesionalac uvek zna šta je najbolje za tim. Takav čovek vam je uvek potreban u ekipi. Voli ga tera saigrače da rade više, da napreduju. Neverovatan je i sjajno je imati ga za saigrača”, poručio je Pol Pogba.

Mančester junajted večeras dočekuje Sautempton u poslednjoj utakmici 35. kola. Pobeda bi ga lansirala na treće mesto, a odatle se vidi Liga šampiona.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.