Izvor: Luftika.rs, 13.Apr.2023, 15:35

Pljuvala je po Beogradu i tražila od muža da se sele, danas uživa u luksuznom životu i putuje svetom (VIDEO)

Iznenada je napustio „Marakanu“, iako se očekivalo da povede Zvezdu ka Ligi šampiona.
Osvojio je duplu krunu u Srbiji, a onda se verovalo da će biti glavni zalog za plasman u evropsku elitu. Iznenada, Valter Zenga je spakovao kofere.
Te 2006. godine je ne samo dobio ogroman novac, već je morao i da „gasi požar“ u sopstvenoj kući. Kasnije je otkriveno i da je supruga Raluka bila duboko nesrećna u Beogradu i praktično ga uslovljavala da što pre napuste prestonicu.
I >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sve je otkriveno kada je ona odlučila da napiše kolumnu za rumunske medije koja je podigla veliku prašinu, prenosi Nova.
Rođena je na periferiji Bukurešta, a Beograda se gnušala iz dna duše.
„Dunav tiho teče, mutan i zelen, prenatrpan, preseca grad, i klizi ispod ogromnih mostova, pored starih zgrada, bednih, pored porušenih zgrada od bombardovanja, kao kosturi sa skeletom koji je pobegao od sunca. Na beogradskom aerodromu koprcali smo se kao gomila izbeglica koja se gura za mesto u autobusu spasa.
Očekivala sam da u momentu iz kose mog suseda izviri duguljasta znatiželjna glava kokoške, probijao me odvratan miris hrane, paprike, pastrmke, suhomesnatih proizvoda… Sa druge strane sam mogla videti nemoćnog supruga koji mi je slao ohrabrujuće poglede, a ja sam prevrtala očima i odgovarala sevajući pogledima: „Učini nešto!“, poručila je ona tada.
Ubrzo je Zenga postao Zvezdina prošlost.
Dobili su dvoje dece, a posle 15 godina braka su se razveli 2020. godine. Zenga se vratio u Italiju gde je godinama radio sa uspehom, dok je Raluka odlučila da ispuni snove o glamuroznom životu.








View this post on Instagram


















A post shared by Raluca Rebedea Zenga (@ralucazenga.travels)


Trenutno živi u Dubaiju, rumunski mediji prenose da se hrani samo u eksluzivnim restoranima i da često putuje sa prebogatim i uticajnim prijateljima.
Raluka je tako bila u Zanzibaru, Kambodži, Laosu i Indineziji.
U jednom trenutku je odlučila da vrati prezime Zenga i da postane travel bloger. Po fotografijama nikada ne biste mogli da pogodite koliko zapravo ima godina (41).








View this post on Instagram


















A post shared by Raluca Rebedea Zenga (@ralucazenga.travels)










View this post on Instagram


















A post shared by Raluca Rebedea Zenga (@ralucazenga.travels)










View this post on Instagram


















A post shared by Raluca Rebedea Zenga (@ralucazenga.travels)


Nema lepše do komšinice Rumunke, slikala se bez šminke i ubedljivo pobedila (FOTO)

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.