Pjontek vraća Milan u Ligu šampiona

Izvor: Mondo, 11.Feb.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjontek vraća Milan u Ligu šampiona

Još jedno lepo veče na San Siru za navijače velikana.

Foto: Tanjug/AP/Antonio Calanni

Milan se velikim koracima vraća tamo gde pripada - u Ligu šampiona (LŠ)!

Tamo će se od leta sigurno naći ako "roso-neri" nastave da igraju kao u poslednjih mesec i po i ako fenomenalni Poljak Kšištof Pjontek nastavi da isplaćuje "u cent" svoje obeštećenje od 35 miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ove nedelje, na San Siru, još jednom je pokazao da vredi toliko novca:

MILAN - KALJARI 3:0 (2:0)

Ekipa Đenara Gatuza vratila se na četvrto mesto tabele, poslednje koje vodi u LŠ i odobrovoljila svog trenera, koji je dobio ultimatum klupskog rukovodstva - ili plasman u elitu ili otkaz.

Njegovi igrači nisu imali težak zadatak jer je na njihov teren ove nedelje došao uzdrmani Kaljari, potresen subotnjom blokadom svog trening kampa, zbog koje umalo nisu ni došao na večerašnju utakmicu.

Ipak, posle pregovora policije sa mlekarima koji su "zarobili" fudbalere, Kaljari je ipak doputovao u Milan, ali je bez nekoliko povređenih prvotimaca bio lak plen za "roso-nere".

Pogotke za trijumf favorita postigli su štoper gostiju Luka Ćepiteli autogolom u 13. minutu, Brazilca Lukas Paketa svojim prvim hicem u dresu Milana u 22. minutu i Pjontek, "matom" u 62.

Bio je to Poljakov četvrti gol u četvrtom nastupu za Milan.

1:0, Ćepiteli (autogol)

Twitter Embed Code

GOOOAL OWN GOALAC Milan 1

⃣ - 0⃣ Cagliari️@AcmPassionpic.twitter.com/yHCtXBLtUA

— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) February 10, 2019

GOOOAL OWN GOALAC Milan 1⃣ - 0⃣ Cagliari️ @AcmPassion pic.twitter.com/yHCtXBLtUA— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) February 10, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.