Pirlo: Poslali smo poruku

Izvor: B92, 05.Maj.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirlo: Poslali smo poruku

Vezni fudbaler Juventusa Andrea Pirlo kaže da njegov tim mora da ponovi istu igru i u revanšu sa Real Madridom u polufinalu Lige šampiona.

U prvoj utakmici u Torinu Juventus je savladao Real sa 2:1.

“Poslali smo poruku da smo tu, da želimo u finale i da ćemo se u Madridu i te kako boriti. U revanšu nam je potrebna ista koncentracija i vera u sebe, moramo da verujemo da možemo da prođemo u finale“, rekao je Pirlo.

Finale Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << održava se u Berlinu, mestu na kojem su Pirlu i neki od njegovih saigrača iz Juvea osvojili titulu prvaka sveta sa Italijom 2006. godine.

“Slogan: ’Idemo u Berlin’ zauvek je ostao u mojoj glavi, nadam se da će se ponovo obistiniti. Da li je to sudbina? Nadam se“, dodao je 35-godišnji Pirlo.

Revanš se igra na stadionu Santijago Bernabeu u Madridu sledeće srede.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ćićarito: Nema više malih timova...

Izvor: B92, 05.Maj.2015

Napadač Real Madrida Havijer Ernandes kaže da poraz od Juventusa mora da bude opomena za njegovu ekipu...“Osećaj je negativan jer smo izgubili utakmicu. Borili smo se do kraja, ali ipak idemo kući sa golom zaostatka. Moramo da ostanemo mirni i da naučimo nešto iz ovog poraza jer u polufinalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.