Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 00:26

Pioli: Lako je ovu utakmicu analizirati – nismo odigrali ništa

„Porto je zasluženo pobedio“, kaže trener Milana

Tri poraza u prva tri kola Lige šampiona – toga za Milan do sada nije bilo.

Utučen je bio Stefano Pioli posle utakmice u Portu (0:1), njegov tim je odigrao vrlo slabo, mada je bio u dosta oslabljenom sastavu.

Šef struke Rosonera posle utakmice nije imao mnogo šta da kaže o igri njegovog tima.

Ovu utakmicu je lako analizirati – nismo odigrali ništa! Bili smo manje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kompaktni nego inače, ostavljali smo protivniku mnogo slobodnog prostora, bili smo previše neprecizni u pasovima i čuvanju lopte, što nam se obično ne dešava. Nedostajalo nam je čistoće u igri. Porto je zasluženo pobedio, moramo mu to priznati“, rekao je Pioli u kameru Skaj Sporta.

Istakao je šef struke Milana i da jedva čeka povratak na teren brojnih povređenih igrača.

Slabo smo odigrali. Sigurno je da će nam mnogo značiti povratak povređenih igrača, mada će i njima biti potrebno vremena da uđu u formu. Ali i ovaj tim je bio sposoban da se bori, da pruži više. A, na ovom nivou se takve greške skupo plaćaju. Mislim da smo se dobro pripremili za meč, nije u tome bio problem, prvo poluvreme je bilo izjednačeno, ali su nas u drugom nadigrali“.

Pre nego što se pojavio pred kamerama, Pioli je održao „brifing“ u svlačionici.

„Rekao sam već igračima da nismo igrali kao Milan i da moramo da budemo oko toga iskreni prema sebi. Ovo je bila loša noć, koja nije trebalo da se desi, ali sad moramo da se okrenemo narednoj utakmici“.

Sa nula bodova posle tri kola Milan nema naročite izlede za prolaz dalje.

Ako pričamo u teoriji, sa devet bodova bi moglo da se prođe, ali mi moramo prvo da dobijamo utakmice. A, do sada nismo nijednu. Da se sad prvo koncentrišemo na domaću ligu, pa ćemo onda na Ligu šampiona“, poručio je Stefano Pioli.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Proleće u Evropi Milanova (ne)moguća misija

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021

Nade Rosonera da mogu do nokaut faze Lige šampiona ili bar selidbe u Ligu evrope stoje na staklenim nogama..Prvi put u bogtaoj klupskoj istoriji Milan je izgubio prve tri utakmice grupne faze Lige šampiona. Muški se pobio sa Liverpulom na Enfildu, zaslužio znatno više od poraza na San Siru od Atletiko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.