Pike: Nismo mašine, PSŽ nas ispraznio

Izvor: Press, 13.Mar.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike: Nismo mašine, PSŽ nas ispraznio

U sredu smo dali veliki napor da završimo težak posao. Sada je Deportivo bio bolji i zasluženo pobedio", rekao je Pike, a prenosi Marka.
foto: novosti.rs
Fudbaler Barselone Ðerar Pike poraz od Deportiva opravdao je emotivnim pražnjenjem posle velikog preokreta protiv Pari Sen Žermena u revanšu osmine finala Ligi šampiona.
Katalonci su u Galiciji (2:1) doživeli treći poraz ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sezone u Primeri i prepustili prvo mesto najvećem rivalu Real Madridu i to uz meč više.

"Ovo je sport, nismo mašine. U sredu smo dali veliki napor da završimo težak posao. Sada je Deportivo bio bolji i zasluženo pobedio", rekao je Pike, a prenosi Marka.

Defanzivac prvaka Španije naglasio je da je njegov tim na Rijazoru napravio korak unazad u Primeri, ali da ima još mnogo da se igra.

"Kalendar je težak za sve. Ima još da se igra, videli smo prethodnih pet meseci da svi timovi ispuštaju bodove", navodi Pike.

Barselona posle 27 utakmica u španskom prvenstvu ima 60 bodova, dva manje od Reala.
 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pike: Nismo mašine

Izvor: B92, 13.Mar.2017

Fudbaler Barselone Đerar Pike rekao je posle poraza od Deportiva 2:1 da njegovi saigrači i on nisu mašine. Defanzivac Barselone istakao je da bi svi koji navijaju za Barselonu radije birali preokret protiv francuskog tima, nego trijumf nad Deportivom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.