Pešić otišao iz Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić otišao iz Zvezde

Jedan tek što se vratio, a drugi ide. Rastko Stojković (32) stigao je iz Katara, sa azijske Lige šampiona, na vreme za meč Crvena zvezda – Jugović (28:28), a Milošu Pešiću (31) bila je to poslednja utakmica u drugom boravku među crveno-belima.
(FOTO: M. Rašić)
Dogovorio sam se sa trenerom Nenadom Peruničićem. Videli smo da je došlo vreme za rastanak. Generalno, ni ja nisam odigrao kako se od mene očekivalo – u prvi mah >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će mlađi od braće Pešić.
Kako ocenjujete učinak u prvih 11 kola?
Zadovoljan sam provedenim vremenom među crveno-belima. Momci su fantastični, kao i atmosfera u klubu. Naporno se radilo, treniralo, ali igre nisu uvek bile onakve kakve su se i očekivale. Možda smo samo tri utakmice odigrali kako smo želeli. Ostaje žal za bodovima koje smo olako izgubili, a bilo ih je. Čini mi se da smo neke stvari olako shvatali, a kada se sa takvim pristupom uđe u meč, nije lako da se dođe do bodova.
Sledeći potez je…
Ponuda ima, pojedine su aktuelne već neko vreme. Ipak, ako do januara ne bude bilo ozbiljnijih prekinuću da igram.
Tako naglo?
Nije naglo, razmišljam ja o tome već duži period. Dosta je bilo, neke stvari nisu ispale kako je trebalo, a ovo je samo epilog. Ako nešto što sam mislio i hteo, za šta sam radio i trudio se, nije krenulo očekivanim putem, onda ne treba ni forsirati na silu. Nema ovo veze sa godinama, povredama, mnogi su me pitali da dobro razmislim, pa i najbliži. Ali, ima i drugih stvari koje me ispunjavaju, van rukometa.
U Savez i klub je stigao zahtev za ispisnicom, iz Španije, u kojoj je Miloš već igrao.
Alheisiras, Alkobendas, Toledo, Ueska su klubovi čiji je dres Pešić već nosio, a sledeći je Valjadolid, u kome će biti najmanje do kraja sezone u kojoj se klub bori za opstanak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.