Pazarski talenat sijao na Brdu: Nemilosrdni Čukini klinci u drugom kolu Lige šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarski talenat sijao na Brdu: Nemilosrdni Čukini klinci u drugom kolu Lige šampiona

Nek se spremi Rozenborg

Nije nikakva novost - u Novom Pazaru deca su talentovana za fudbal. U Čukaričkom su taj potencijal odavno prepoznali, a večeras su ubirali plodove takvog opredeljenja. Erhan Mašović i Zehrudin Mehmedović pogurali su Čukin omladinski tim do ubedljvih 4:1 protiv šampiona Slovenije Domžala i plasmana u drugo kolo Lige šampiona za mlade.

Treći gol za Beograđane bio je delo Milutina Vidosavljevića, a četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gol Beograđana Marka Šarića, koji je i u prvom meču pogodio za konačnih 1:1 i mirniji san pred revanš. Gosti iz Slovenije tako su se večeras našli u situaciji da jure rezultat. Primorao ih je na to 17-godišnji Mašović, štoper ili po potrebi zadnji vezni koji je još u februaru debitovao i za prvi tim Čukaričkog. Već u devetom minutu najbolje se snašao u gužvi posle ubacivanja Mehmedovića iz kornera i prvi put matirao Žigu Freliha.

Kad ideja postaje stvarnost: Erhan je 001, ali proizvodna traka na Brdu tek se zahuktava

Nisu Domžale posle tog gola imale mnogo izbora. Krenuli su gosti agresivnije u napad i domaćima dali prostor da strpljivo čekaju šansu. Jednu takvu je u 48. minutu Dominik Ivkić zaustavio prekršajem Šarića za najstrožu kaznu, pa je Mehmedović sa penala duplirao Čukinu prednost i obezglavio Slovence. U 73. minutu akcija Mehmedović - Šarić,  asistencija ovog drugog petom do Vidosavljevića i 3:0 na semaforu.

Domžale su u finišu uspele samo da preko rezerviste Marsela Kenea postignu počasni pogodak, ali ni tu nije bio kraj. Ponovo Šarić, na asistenciju Nemanje Milojevića, sina bivšeg trenera Čukinih seniora Vladana Milojevića za konačnih 4:1.

Čuka je u drugom kolu, a njen naredni protivnik je Rozenborg, koji je uz het-trik Vegarda Erlijena slavio na gostovanju kod AIK-a i posle 0:0 u Norveškoj obezbedio mesto u narednoj rundi takmičenja. Prvi meč igraće se 2. novembra u Norveškoj, revanš 23. istog meseca na Banovom brdu.

(FOTO: FK Čukarički)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.