Parižani ne mogu bez Điđija, poslata i prva ponuda!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parižani ne mogu bez Điđija, poslata i prva ponuda!

"Sveci" nakon Bufona žele da dovedu i "novog Bufona".

PSŽ se rastao sa Bufonom posle samo jedne sezone, legendarni italijanski golman će po svemu sudeći odigrati poslednju sezonu u karijeri u klubu iz koga je i došao, Juventus.

Ali, francuski šampiona želi jednog Đanluiđija da zameni drugim, ali nešto mlađim.

Već je neko vreme poznato da katarski vlasnici kluba iz Lige 1 žele da dovedu Donarumu, mladog golmana Milana.

Prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Eurosporta prva ponuda je odbijena. Parižani su ponudili svog Alfonso Areolu i plus dvadeset miliona evra za transfer golmana Italije, na šta su čelnici Milana odgovorili negativno.

Ovo je najverovatnije bila tek prva ponuda, da se opipa puls italijanskog velikana koji i dalje ima finansijske probleme, jasno je da će Francuzi pokušati ponovo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.