Paratići u Liverpulu, Kin u Premijer ligi?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paratići u Liverpulu, Kin u Premijer ligi?

Mladi napadač pred izvesnim odlaskom iz Juventusa.

Mojze Kin ipak neće nastaviti karijeru u Torinu, iako je krajem prošle sezone takoreći eksplodirao i oduševio navijače italijanskog šampiona a i same "Azure" koji su dobili odličnog napadača za tekuće godine.

Ipak Juventus na tržištu i dalje traži iskusnijeg napadača, prvi na tapetu je Mauro Ikardi, ali u tom transferu se mogu suočiti sa konkurencijom iz Napulja.

Juče je Everton predstavio novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stadion, danas se već piše da su "Karamele" i obezbedile transfer italijanske zvezde u nastajanju.

Engleski mediji prenose da je sklopljen dogovor sa Paratićijem, sportski direktor Juventusa je pristao na četrdeset miliona evra. Za sada se ne spominje ubacivanje "buyback" klauzule koju su Italijani forsirali.

Everton bi ovime napravio odličan posao, dobili bi pravu zamenu za Lukakua koji ih je napustio pre dve godine. Ostaje da se vidi da li je Engleska prava sredina za dalji napredak odličnog napadača.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.