Pao dogovor? Bernabeu se sprema za jednog od najboljih igrača sveta!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor? "Bernabeu" se sprema za jednog od najboljih igrača sveta!

Militao i Rabio su novi igrači "Los Blankosa", ali ovaj posao ne može da se poredi, stiže najveća zvezda prelaznog roka...

Kako piše "Marka" koja obično ima dobre izvore, dogovor oko Edena Azara je postignut. Naime, Belgijanac je ima neku vrstu obećanja prošle sezone da će biti prodat, ali je Abramovič tražio 200 miliona evra.

Sada je ta suma manja, jer Azaru ističe ugovor naredne sezone i on bi za stotinak miliona trebalo da se preseli u Real.

Belgijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dao 14 golova ove sezone, cilja Ligu šampiona, ili trijumf u LE za rastanak, priča se da već počinje da traži kuću u Madridu i da je siguran da će ostvariti san, da ga trenira idol. Zidan će ga nema sumnje, dočekati raširenih ruku, posle Rabio, Militao, Azar to je već dobra osnova za Real Madrid, ali i tek početak kupovina.

Želja ostaje Pogba, Madriđani traže alternativu za Benzemu, pominje se Luka Jović, a hoće i da pojačaju odbranu još jednim štoperom. Zidan čak razmišlja o Bonućiju, koji je ponudu odbio pre dve godine i otišao u Milan, pa se vratio u Juve, ali čini se da fudbaler Juventusa nije raspoložen da igra van Italije.

U svakom slučaju, Azar je na korak od Reala, zarađivaće oko 16 miliona evra, što je manje od onoga što mu nudi Čelsi za novi ugovor, ali nije pitanje novca, Belgijanac svim silama želi u Madrid, neće forsirati transfer, spreman je da ostane do kraja ugovora, ali jasno Čelsi će pre uzeti novac ovogo leta, 100 miliona nije mala suma...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.