Padaju rekordi: Benzema i Baloteli obeležili noć

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padaju rekordi: Benzema i Baloteli obeležili noć

Dva rekorda UEFA Lige šampiona pala su ove večeri zahvaljujući dvojici fantastičnih fudbalera.

Karim Benzema, Francuz u dresu Real Madrida, ostaće upamćen kao strelac jubilarnog, 1.000. gola za najtrfejniji evropski klub u evro-kupovima!

Nijedan klub, za sada, nije uspeo da stigne do hiljaditog gola u Evropi, a to je Realu, najtrofejnijem klubu u UEFA takmičenjima, uspelo ove večeri, 16. septembra 2014. godine.

U utakmici sa Bazelom, u 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kolu Lige šampiona za sezonu 2014/15, Benzema je jubilarni gol postigao u 79. minutu, za vođstvo šampiona Evrope od 5:1.

Samo tri minuta kasnije, na "Enfildu", Mario Baloteli postigao je svoj prvi gol od dolaska u Liverpul i "otvorio" odbranu Ludogoreca posle minijature u šesnaestercu.

Baloteli je u tom trenutku postao prvi Italijan koji je uspeo da postigne gol u Ligi šampiona za četiri različita kluba - dva italijanska, Inter i Milan i dva engleska, Mančester siti i Liverpul.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.