Pad šampiona! Ne vrede ni Vardi, ni četiri špica, Tigrovi bolje grizu od Lisica  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad šampiona! Ne vrede ni Vardi, ni četiri špica, Tigrovi bolje grizu od Lisica (VIDEO)

Hal na otvaranju premijer lige bolji od zvaničnog prvaka - 2:1

Klub bez trenera. Klub bez dovoljno seniora da popuni protokol. Klub bez podrške „rođenom“ vlasniku. I klub bez kompleksa. Na kraju, klub kome se cela Engleska - izuzev onog dela koji navija za Lester - divi. Postarao se Hal za prvo veliko iznenađenje, na startu nove sezone Premijer lige uradio je ono što je cele prošle činio Lester. Pobedio je boljeg od sebe - 2:1 .

Ophrvani problemima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svih strana, Tigrovi su se izdigli iznad trenutne situacije i više fanatičnom i požrtvovanom nego kvalitetnom igrom uzeli meru šampionskom sastavu Klaudija Ranijerija.

U junaka povratnika u elitni rang engleskog fudbala promovisan je Robert Snodgras. Iskusni škotski vezista, koji se i ne odlikuje baš kreacijama, niti golgeterskim veštinama, odudarao je danas od svog klišea i elegantnim potezom u 57. minutu savladao Kaspera Šmajhela za, ispostavilo se, tri boda domaćina. Više nego zaslužena.

Bila je to savršena kontra fudbalera Hala, iskoristili su neopreznost Demarije Greja i razveselili navijače koji su sa tribina KCOM stadiona izrazili neslaganje sa politikom koju promoviše vlasnik Asen Alam iz Egipta.

Provremeni menadžer Majk Filan, koji obavlja trenersku dužnost do pronalaska naslednika Stiva Brusa, očigledno je sjajno motivisao svoje igrače. Bar one na koje je mogao da računa, jer je mogao da računa samo na 13 profesionalaca, pa su mesta na klupi popunili momci iz podmlatka. Nije to smetalo narandžasto-crnima. Najpre da izdrže napade Lestera, a potom da mu zadaju udarce od kojih je bilo teško oporaviti se.

Najpre Adama Diomanda, koji je makazicama igrao poslednji, iako je to koji delić sekunde ranije učinio i Urugvajac Abel Ernandez. Efektan pogodak u smiraj prvog dela, predstavljao je najavu trijumfa koji nije osujetio ni Rijad Marez, iako je posle sumnjivog penala, već u drugom minutu nastavka, poravnao na 1:1.

Poraz Lestera ide, između ostalog, na dušu Džejmija Vardija, koji je u prvom delu promašio bar tri odlilne šanse, dok Ranijeriju nije vredelo ni što je u završnih deset minuta igrao sa četvoricom napadača, pošto su se engleskom reprezentativcu i novajliji Ahmedu Musi pridružili Okazaki i Uljoa.

Nije vredelo... Pade Lester...

PREMIJER LIGA ENGLESKE, PRVO KOLO

Subota:

Hal - Lester 2:1 (1:0)

/Diomande 45+1, Snodgras 57 - Marez 47 pen/

16.00 Barnli - Svonsi

16.00 Kristal Palas - Vest Bromvič Albion

16.00 Everton - Totenhem

16.00 Midlzbro - Stouk

16.00 Sautempton - Votford

18.30 Mančester Siti - Sanderlend

Nedelja:

14.30 Bormut - Mančester junajted

17.00 Arsenal - Liverpul

Ponedeljak:

21.00 Čelsi - Vest Hem

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vardi, šta ti je? Tri pokušaja i svi ćorci (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo teška sezona za Lester..Desetkovani Hal iznenadio je na otvaranju nove sezone Premijer lige i savladao aktuelnog šampiona Lester - 2:1. Najveći tragičar u ekipi Lisica bio je Džejmi Vardi koji je propustio tri izgledne šanse da postigne pogodak...Prvo su defanzivci...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.