PSŽ ima rešenje za naslednika Tuhela - Alegri

Izvor: Mondo, 06.Maj.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ ima rešenje za naslednika Tuhela - Alegri

Trener Juventusa želja "svetaca".

Pari Sen Žermen zainteresovan je da na mesto trenera dovede Masimilijana Alegrija iz Juvenutsa, prenosi Korijere delo Sport.

Trener "svetaca" Tomas Tuhel, bez obzira na osvojenu titulu u Ligi 1, ugrozio je status lošim rezultatima u poslednje vreme i samo jednom pobedom u sedam utakmica, među kojima je i poraz u finalu Kupa Francuske od Rena, a uz to snosi odgovornost za ranu eliminaciju u osmini finala Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Pored toga, Tuhel je u lošim odnosima sa sportskim direktorom Anterom Enrikeom i zato bi mogao da dobije otkaz.

Alegri je blizu da produži ugovor sa Juventusom, ali tek sledi sastanak sa predsednikom kluba Andreom Anjelijem i u celu priču hoće da se umeša PSŽ.

PSŽ isto kao i Juventus žarko želi trofej Lige šampiona, s tim da u Parizu smatraju da Alegri može da im ga donese, uprkos tome što je izgubio dva finala sa velikanom iz Torina.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se Nejmarova žrtva - "Ljudi mi prete, nisam izašao iz kuće nedelju dana!" (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 11:03

Navijač koji je dobacivao Brazilcu tokom dodele medalja posle finala kupa Francuske podelio svoju priču...Nejmar je ove sezone itekako bio na naslovnicama sportskih novina i medija, ali nažalost zbog pogrešnih stvari...Brazilac je imao par ozbiljnijih povreda tokom svoje druge godine u dresu PSŽ,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.