PSŽ ceni svoju istoriju, dresovi će to i pokazati! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 13:13

PSŽ ceni svoju istoriju, dresovi će to i pokazati! (foto)

Briljantno.

Vladar francuske Lige 1 se sprema za duele u Ligi šampiona.

Mbape i Nejmar večeras igraju još jednu prijateljsku i to prtov Seltika a onda za tri dana sledi finale kupa sa Sent Etjenom. Nedelju dana posle finala kupa sledi obračun sa Lionom u utakmici koja odlučuje pobednika Liga kupa.

12.8 se igra verovatno i utakmice sezone, u Lisabonu u okviru četvrtfinala Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona igraju sa Atalantom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim ove sezone.

Parižani ove godine slave pedeset godina postojanja, naredne sezone će nositi garnituru koja će biti slična onim prvim dresovima. I možemo reći da prelepo izgledaju.

U moru novih dezena i garnitura PSŽ je sigurno zadao domaći.

    -

🆕❤️💙

Pour ses 5⃣0⃣ ans, le @PSG_inside redonne vie à son maillot de légende 👕🔥#ICICESTPARIS

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) July 21, 2020
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.