PSŽ dobio Liverpul, pobede Barse, Atletika i Totenhema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ dobio Liverpul, pobede Barse, Atletika i Totenhema

U derbi meču C Grupe Lige šampiona fudbaleri PSŽ-a savladali su Liverpul sa 2:1. Barselona je u gostima savladala PSV 2:1, dok je Totenhem minimalcem pobedio Inter. Pobedu je ostvario i Porto savladavši Šalke sa 3:1, dok su Brusija Dormund i Klub Briž odigrali bez golova u mečevima petog kola.

PSŽ je na „Parku prinčeva" naneo poraz Liverpulu koji u poslednjem kolu mora da pobedi Napoli na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa najmanje dva gola razlike da bi se plasiralo u osminu finala.

Francuzi su do pobede stigli golovima Bernata u 13. i Nejmara u 37 minutu meča. Poraz "redsa" uspeo je da ublaži Milner sa penala u finišu prvog poluvremena.

Barselona je još u prošloj rundi obezbijedila prolaz, a za drugo mesto u Grupi B boriće se Totenhem i Inter, koji imaju po sedam bodova nakon međusobnog duela na Vembliju.

Totenhem je slavio golom Eriksena u 80. minutu meča, ali u posljednjem kolu ima težak zadatak pošto gostuje Barseloni na Nou kampu, dok Inter pred svojim navijačima dočekuje PSV.

Atletiko bolji od Monaka, Lokomotiva upisala prvu pobedu

Fudbaleri Atletika savladali su u Madridu Monako sa 2:0, dok je Lokomotiva istim rezultatom pobedila Galatasaraj u Moskvi u prvim mečevima petog kola Lige šampiona.

Atletiko Madrid je upisao tri boda protiv Monaka čime je i definitivno osigurao osminu finala Lige šampiona.

"Jorgandžije" su povele autogilom Badijašilea, dok je konačni rezultat postavio najbolji strelac ekipe Grizman. Penal za Monako nije iskoristio Falkao, ljubimac domaće publike, koja ga je dočekala ovacijama.

Ekipa Dijega Simeonea sada ima tri boda više od Borusije, koja od 21 čas na "Vestfalenu" igra protiv Briža. U slučaju da Atletiko i Borusija budu imali isti broj bodova, prvu poziciju će zauzeti "milioneri" zbog boljeg skora u međusobnim duelima.

U grupi D Lokomotiva je pobedila Galatasaraj i u osminu finala, kolo pre kraja, poslala Porto i Šalke. Ruski šampion slavio je pogocima Krihovjaka i Ignatjeva.

Rezultati petog kola:

Grupa A: Borusija Dortmund - Klub Briž 0:0, Atletiko Madrid - Monako 2:0

Grupa B: PSV - Barselona 1:2, Totenhem - Inter 1:0

Grupa C: PSŽ - Liverpul 2:1, Napoli - Crvena zvezda 3:1

Grupa D: Porto - Šalke 3:1, Lokomotiva Moskva - Galatasaraj 2:0
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.