PSŽ bez Zlatana protiv Barse

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Sep.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ bez Zlatana protiv Barse

Zlatan Ibrahimović, PSŽ

Švedski reprezentativac i igrač PSŽ-a, Zlatan Ibrahimović, propustiće duel protiv Barselone u okviru UEFA Lige šampiona. Barselona, jedan od bivših klubova Zlatana Ibrahimovića dolazi na Park Prinčeva u utorak ali kapiten reprezentacije Švedske  neće se oporaviti na vreme kako bi bio u sastavu tima Lorana Blana. Sa druge strane >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << odsustvo ovog napadača može pomoći treneru katalonskog kluba, Luisu Enrikeu da produži fantastičnu seriju bez primljenog gola u svim takmičenjima.

Pored Ibrahimovića, za ekipu PSŽ-a zbog povreda neće moći da nastupaju Tijago Silva i Ezekiel Laveci.

U grupi F pored duela PSŽ – Barselona na programu je i utakmica APOEL – Ajaks. U prvom kolu Barsa je slavila protiv APOEL-a sa 1:0 dok su Ajaks i PSŽ odigrali nerešeno 1:1.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.