PSŽ PADA SA TRONA FRANCUSKE? Drama u odlučujućim mečevima za titulu i borbu za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 11:57

PSŽ PADA SA TRONA FRANCUSKE? Drama u odlučujućim mečevima za titulu i borbu za Ligu šampiona

Sve govori da će večerašnji direktni duel domaćeg Monaka i Olimpika biti uzbudljiv, a meč počinje od 21 čas.

PSŽ nije prvak Francuske - ova rečenica je pred početak aktuelne sezone, a i nekoliko godina unazad, delovala potpuno neverovatno.

Monako se bori za titulu, u seriji od pet pobeda, Lionu je pobeda potrebna za Ligu šampiona. Devet od njihovih 11 poslednjih duela donelo je makar tri gola, pa je tip 3+ vredan kvote 1,60 možda i mudriji izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego kec za 2,30. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Monako – Olimpik Lion.

Međutim, fudbal je nepredvidiva igra i nikad se ništa sa sigurnošću ne zna i u ovom trenutku, četiri kola pre kraja tamošnjeg prvenstva, odigrava se velika drama u borbi za titulu prvaka države.

Na tabeli je prvi Lil sa 76 bodova, drugi je PSŽ sa bodom manje, treći je Monako sa 71 i utakmicom manje, a četvrti Olimpik Lion sa 67 bodova i isto odigranih mečeva kao i ekipa iz Kneževine koju juri ne bi li obezbedio mesto u kvalifikacijama za narednu Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Vest Hem nastavlja borbu za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 07:22

Ovo je Džesiju Lingardu, Tomasu Součeku, Deklanu Rajsu i ostalima poslednji "voz" u borbi za elitno kontinentalno takmičenje...Fudbaleri Barnlija od 21.15 dočekuju Vest Hem u utakmici 34. kola Premijer lige...Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.