PROBLEMI ZA PIOLIJA PRED LIGU ŠAMPIONA:  Diaz i Dest neizvesni za meč sa Dinamom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2022, 20:43

PROBLEMI ZA PIOLIJA PRED LIGU ŠAMPIONA: Diaz i Dest neizvesni za meč sa Dinamom

Obojica se povredili u meču sa Moncom.

Fudbaleri Milana Brahim Diaz i Seržinjo Dest neizvesni su zbog povreda za meč petog kola Lige šampiona protiv Dinama, prenosi "Skaj sport". Diaz i Dest su se povredili na sinoćnjem meču 11. kola Serije A protiv Monce (4:1).

"Skaj sport" navodi da su današnji pregledi pokazali da nema težih povreda mišića, ali rukovodstvo kluba će u saradnji sa medicinskim timom da odluči u naredna 24 sata da li će dvojica fudbalera Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putovati u Zagreb.

Utakmica petog kola grupe E Lige šampiona između Dinama i Milana biće odigrana u utorak, 25. oktobra u Zagrebu. Čelsi je prvi na tabeli grupe E sa sedam bodova, dok je Salcburg drugi sa šest. Milan i Dinamo imaju po četiri boda.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.