PROBLEM ZA SITI: Jedan od najboljih nije produžio ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:14

PROBLEM ZA SITI: Jedan od najboljih nije produžio ugovor

Još je u dilemi.

Kapiten Mančester sitija Ilkaj Gundogan izjavio je da još nije odlučio gde će da nastavi karijeru.

Gundogan (32) je ove sezone sa Mančester sitijem osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu i FA kup. On ima ugovor do 30. juna ove godine, a Mančester siti je nemačkom reprezentativcu ponudio produženje saradnje na još jednu sezonu.

- Još nisam doneo odluku o budućnosti, a i dalje razmišljam gde ću da nastavim karijeru. Bilo je kontakata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Borusijom Dortmund, ali ne ozbiljnih. Povratak u Bundesligu mi nije u planovima - rekao je Gundogan.

Britanski mediji navode da Gundogan ne planira da se vrati u Nemačku, pošto očekuje ponude Arsenala ili Barselone.

Gundogan (32) je u Mančester siti stigao 2016. godine iz Dortmunda, a ove sezone za engleski klub je odigrao 51 meč i postigao je 11 golova. Za reprezentaciju Nemačke nastupio je na 66 utakmica i 17 puta se upisao u listu strelaca.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dibartolomeo produžio ugovor sa Makabijem

Izvor: B92, 20.Jun.2023

Kapiten Makabija Džon Dibartolomeo produžio je ugovor sa košarkaškim klubom iz Tel Aviva do juna 2025. godine...Dibartolomeo (32) je prošle sezone prosečno postizao 6,2 poena i imao je 1,1 asistenciju po utakmici. On je u Makabi stigao 2017. godine iz Makabija Haife...Dibartolomeo je sa klubom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.