PRIVILEGOVAN: Barsa pustila Nejmara da ide na odmor u Brazil

Izvor: Kurir, 18.Dec.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVILEGOVAN: Barsa pustila Nejmara da ide na odmor u Brazil

Nejmar je imao "skraćeni" letnji odmor zbog obaveza sa reprezentacijom Brazila na Kupu konfederacija

BARSELONA - Trener fudbalera Barselone Herardo Martino rekao je da je klub dao napadaču Nejmaru 10 dana odmora kako bi otputovao u Brazil i odmorio se za predstojeće izazove u drugom delu sezone.

Nejmar je imao "skraćeni" letnji odmor zbog obaveza sa reprezentacijom Brazila na Kupu konfederacija. U dosadašnjem toku sezone Nejmar je za Barselonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odigrao 23 utakmice i dao 11 golova.

Brazilac zbog žutih kartona ionako neće moći da igra sledećeg vikenda na prvenstvenoj utakmici sa Hetafeom.

"Nejmar će sutra otputovati u Brazil i tamo će se odmarati 10 dana. Praktično nije imao odmor već mesecima. Dobro se adaptirao na novi klub i zna koja mu je uloga u timu. Svi ga vole u Barseloni", rekao je Martino.

Nejmar će se vratiti u Barselonu uoči utakmice u Primeri sa Elčeom koja je na programu 5. januara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Intel

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U INDIJI: Srušile se tribine na otvaranju stadiona (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Dec.2013

Tribina nije mogla da izdrži veliki broj ljudi, koji su se nalazili na njoj. Prema poslednjim informacijama povređeno je više od 100 navijača..NJU DELHI - Više od sto osoba povređeno je kada se srušila montažna tribina na otvaranju fudbalskog stadiona u indijskom gradu Bakalu...Tribina nije mogla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.