PREMIJER LIGA: Za Lids živi nada za opstanak, Njukasl prokockao bodove vredne Lige šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 16:37

PREMIJER LIGA: Za Lids živi nada za opstanak, Njukasl prokockao bodove vredne Lige šampiona!

Remi od četiri gola...

U prvoj utakmici 36. kola engleske Premijer lige, Lids i Njukasl su remizirali na "Eland roudu" rezultatom 2:2 (1:1).

U meču u kom smo videli dva preokreta i na kraju zasluženu podelu bodova, među najvećim tragičarima su Patrik Bamford i Žunior Firpo iz tabora domaćeg tima.

Lids je poveo golom Ejlinga, da bi zatim Bamford imao priliku iz jedanaesterca da donese 2:0, ali je promašio udarac sa 11 metara.

Bilo je to u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 28. minutu, a samo tri kasnije je identičnu priliku sa "bele tačke" na drugoj strani terena dobio Kalum Vilson i iskoristio je za 1:1.

Njukasl je bio nešto bolji u nastavku, više pritiskao ka golu domaćina i došao do novog penala u 69. minutu kada je Vilson ponovo bio precizan za preokret "svraka":

Lids je grčevito bilo potrebno da izbegne poraz i u tome je uspeo u 79. minutu kada je Kristesen izjednačio na 2:2 i doneo bod Lidsu u borbi za opstanak.

Njukasl će više žaliti za ispuštena dva, pošto je u završnici igrao sa igračem više zbog drugog žutog kartona Žuniora Firpa, a vredi istaći da je bivši igrač Barselone tokom celog drugog poluvremena koketirao sa isključenjem.

Njukasl sada sa 35 odigranih utakmica ima 66 osvojenih bodova, četiri više od Liverpula i tri više od Mančester junajteda, koji ima meč manje i od 16.00 se sastaje sa Vulverhemptonom.

Premijer liga, 36. kolo:

Lids – Njukasl 2:2 (1:1)

16.00 Aston Vila – Totenhem

16.00 Čelsi – Notingem Forest

16.00 Kristal Palas – Bornmut

16.00 Mančester junajted – Vulverhempton

16.00 Sautempton – Fulam

Nedelja:

15.00 Brentford – Vest Hem

15.00 Everton – Mančester siti

17.30 Arsenal – Brajton

Ponedeljak:

21.00 Lester – Liverpul

Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.