PREMIJER LIGA: Liverpul RUTINSKI ulovio Lisice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Liverpul RUTINSKI ulovio Lisice (VIDEO)

Sudar bivših šampiona.

Fudbaleri Liverpula savladali su u meču prvog kola na gostovanju Lester siti sa 2:1. Protivnik Crvene zvezde u "C" grupi Lige šampiona, rutinski je odradio posao protiv prvaka iz pretprošle godine, pa je pobednik već na poluvremenu bio poznat.

TAKO JE MORALO DA BUDE: Omladinci Zvezde ne mogu da igraju Ligu šampiona na Marakani! (FOTO)

MILOJEVIĆ O KAFUU: Očekujem mnogo od njega, optimista sam

Sadio Mane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tucks away goal #27 on his 60th Premier League appearance for Liverpool.

What. A. Signing. 🔥 pic.twitter.com/pbdyUr1cxD

— ESPN FC (@ESPNFC) September 1, 2018

Redse je u vođstvo doveo Sadio Mane već u 10. minutu, na asistenciju Robertsona, da bi u samom finišu poluvremena Roberto Firminjo duplirao prednost. Prethodno je Džejms Milner izveo korner, a Brazilac bio najviši i glavom savladao golmana Lestera Šmajhela.

NOVAK NIJE KRIO EMOCIJE: Milojević ODGOVORIO na potez Đokovića! (FOTO)

WATCH: Roberto Firmino heads Liverpool 2-0 in front from James Milner's pinpoint corner 🎯

The Brazilian almost took his shirt off in celebration, but thought better of it 😅

Watch it live on Sky Sports PL & Main Event or follow our blog here: https://t.co/q7CdFDsKlX pic.twitter.com/UsULf8m47L

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) September 1, 2018

Domaćin je u 63. minutu uspeo da zatrese mrežu Alisona, učinio je to Alžirac Gezal, ali to je bilo sve od domaće ekipe. Liverpul je u četiri dosadašnja meča zadržao stoodstotan učinak i sa 12 bodova čvrsto drži čelnu poziciju Premijer lige.

Menadžer gostiju Jirgen Klop na teren je poslao sledeći tim: Alison, Aleksander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Henderson, Milner, Firminjo, Mane, Salah. U nastavku šansu su dobili Keita umesto Hendersona, Matip je zamenio Aleksandera, dok je albanski reprezentativac ušao umesto Salaha.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.