PREMIJER LIGA: Čelsijev šampionski korak ka tituli (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Čelsijev šampionski korak ka tituli (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija osvojili su nova tri boda na putu ka tituli šampiona u Premijer ligi pošto je na ‘Stamford bridžu’ pao Sautempton rezultatom 4:2 (2:1).

Čelsi je samo tri dana posle trijumfa protiv Totenhema u polufinalu FA kupa rezultatom 4:2 na isti način savladao i Sautempton na svom stadionu i Sautempton.
Goleadu je otvorio Azar u petom minutu, ali je Romeu to neutralisao u 24. minutu. Ipak, novo vođstvo ‘plavcima’ je doneo Kejhil u poslednjem minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poluvremena posle sjajnog trzaja glavom.
A onda je na scenu stupio Dijego Košta. U 53. minutu i 89. minutu je sa dva gola srušio Tadićev Sautempton, koji je do kraja uspeo samo da postigne još jedan pogodak preko Bertranda u četvrtom minutu nadoknade vremena.
Oba srpska u redovima dva kluba proveli su svih 90 minuta na terenu, Nemanja Matić za Čelsi, a Dušan Tadić za Sautempton.

(Izvor: youtube / Fight and Sports TV)

Premijer liga, vanredno kolo:
Utorak
Čelsi – Sautempton 4:2 (2:1)
(Azar 6, Kejhil 45+2, Dijeg Kosta 54, 89 – Oriol Romeu 24, Bertrand 93)
Sreda
20.45 Arsenal – Lester
20.45 Midlzbro – Sanderlend
21.00 Kristal Palas – Totenhem
Četvrtak
21.00 Mančester Siti – Mančester junajted



Rezultati by SofaScore

The post PREMIJER LIGA: Čelsijev šampionski korak ka tituli (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Čelsi napunio mrežu Sautemptona: Titula je na dohvat ruke Matiću (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2017

Čelsi je krupnim koracima nastavio da grabi ka tituli šampiona Premijer lige...U okviru 34. kola, na svom stadionu, nije smelo da bude kiksa za "plavce", i nije ga bilo: Čelsi - Sautempton 4:2!..Odbrana ekipe Antonija Kontea 11. put zaredom nije uspela da sačuva mrežu, ali to nije problem sve dok...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.