PREMIJER LIGA: Čelsi na Stamford Bridžu favorit protiv Lidsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 08:50

PREMIJER LIGA: Čelsi na Stamford Bridžu favorit protiv Lidsa

Plavci u dobroj formi.

Fudbaler Čelsija u subotu od 21 čas dočekaće u 11. kolu Premijer lige ekipu Lidse. Plavci ovaj meč dočekuju posle odlične partija u Ligi šampiona i uvedljive pobede protiv Sevilje.

Plavci su u veoma dobroj formi i već osam utakmica ne znaju za poraz u Premijer ligi. Poslednji put su teren pognute gklave napustili još 20. septembra kada je bolji od njih bio Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ''Stamford bridžu''. Na drugoj strani, Lids je u promenljivoj formi pošto je četa Marsela Bijelse u poslednjih pet kola pobedial dva puta, dva puta izgubila i jednom odigrala nerešeno.

Čelsi dugo ne zna za poraz u Premijer ligi i deluje da će biti konkurentan za titulu - večeras (21.00) na Stamford stiže Lids, a kvota na keca je 1,60, dok je kombinazzija 1&3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lids.

Menadžer Čelsija Frenk Lamaprd ima odličlnu situaciju pred ovau utakmicu jer nema karovskih problema i na teren će moći da pošalje najjači sastav. Bijelsa na drugoj strani ima razlgoa za zbrinutost jer još uvek nije poznato da li će Pablo Ernandez, Dijego Ljorente i Džejmi Šeklton moći da zairaju posle oporavka od povreda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhelu važniji Bašakšehir od derbija Lige 1, Draksler se vraća, Nemac bi mogao da odmori Mbapea

Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2020

Pari Sen Žermen gostuje sve boljem Monpeljeu. Petar Škuletić bio čovek odluke prošle nedelje. Nekadašnji napadač Partizana mogao bi da dobije šansu od prvog minuta..Lakše se diše na Parku prinčeva posle pobede na Old Trafordu protiv Mančester Junajteda. Sveci samo treba da odigraju nerešeno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.