POZNAT PUT ZVEZDE DO LIGE ŠAMPIONA: Nosioci do plej-ofa, a tamo BAUK do BAUKA, ali može da se igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 13:49

POZNAT PUT ZVEZDE DO LIGE ŠAMPIONA: Nosioci do plej-ofa, a tamo BAUK do BAUKA, ali može da se igra

Neće biti lako timu Dejana Stankovića.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na korak do osvajanja titule u Superligi Srbije, pa se na “Marakani” uveliko pripremaju za letnje kvalifikacije za Ligu šampiona.

Praška Slavija oduševila je Evropu ove sezone, stigla do četvrtfinala Lige Evrope, i tu je u prvom meču odigrala 1:1 na gostovanju Arsenalu. Večeras (21.00) kod kuće ima šansu za istorijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeh - kvota na keca je 4,40, na novi iks 3,50, a na dvojku 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slavija Prag - Arsenal.

Crveno-beli će zahvaljujući odličnim rezultatima u poslednje četiri sezone imati status nosioca sve do plej-ofa za elitno takmičenje, a ostaje da se vidi da li će tim Dejana Stankovića krenuti od prvog ili drugog kola kvalifikacija.

Da bi crveno-beli započeli takmičenje od druge runde kvalifikacija potrebno je da Ligu šampiona ove sezone osvoje Real Madrid ili Čelsi ili da PSŽ bude drugi u nacionalnom prvenstvu, a Čelsi barem četvrti.

PSŽ je u ovom trenutku upravo na drugoj poziciji Lige 1, dok su “plavci” na petom mestu u Premijer ligi.

Da bi #fkcz kvalifikacije za #UCL zapocela od drugog kola potrebno je da Real ili Manchester City osvoje ovogodisnju Ligu sampiona, ili da PSG bude bar drugi a Chelsea bar cetvrti u svom prvenstvu, u slucaju da neko od njih postane evropski sampion. pic.twitter.com/aSvFTj4dMM

— Playtony (@Playtony_rsb) April 14, 2021

Potencijalni rivali Zvezde u drugom kolu kvalifikacija su, ako ostane ovakvo stanje na tabelama, Dinamo Tbilisi, Žalgiris, Alarškert, Škendija, Slovan Bratislava, Olimpija, Sarajevo i Ferencvaroš.

Beogradski tim u trećoj rundi može da igra protiv Ludogoreca, FCSB-a, Karabaga, Makabi Tel Aviva, Malmea ili Legije.

Vecerasnjim ispadanjem Rangersa #FKCZ je i zvanicno obezbedila status nosioca u trecem kolu kvalifikacija za #UCL! Sada je jos samo pitanje da li cemo poceti od prvog ili od drugog kola. Zaista odlicna vest za nas klub. pic.twitter.com/TeE6WgupZK

— Playtony (@Playtony_rsb) March 18, 2021

Konačno, u plej-ofu Zvezdu čekaju mine poput Salcburga, Olimpijakosa, zagrebačkog Dinama i Slavije iz Praga, eventualno Jang Bojsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.