POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Učesnik Lige šampiona želi Sadika! Partizanu se OVAJ transfer neće svideti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 17:02

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Učesnik Lige šampiona želi Sadika! Partizanu se OVAJ transfer neće svideti!

Nigerijac na ceni.

Fudbaleri Almerije nisu uspeli da se plasiraju u La ligu, iako je sezonu iz snova imao Umar Sadik. Zahvaljujući golovima bivšeg napadača Partizana, klub sa juga Španije stigao je u mogućnost da se bori za plasman u plej-of, međutim, tamo su zaustavljeni od Đirone.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

Došlo je vreme za novi iskorak u karijeri sjanog Nigerijca, a španski mediji pišu o interesovanju Viljareala, osvajača Lige Evrope, koji će od sledeće sezone igrati u Ligi šampiona.

Zanimljivo da su Viljareal i Almerija u odličnim odnosima, Andalužani su Žutoj podmornici prošle sezone razigravali Manua Morlanesa i Horhea Kuenku, pa bi i sada sigurno mogli da dobiju nekog igrača uz doplatu novca.

Ova opcija sigurno ne odgovara Parnom valjku, jer se često dešava da se u takvim poslovima obori vrednost igrača, čime bi se izbeglo da onih 40 odsto bude realan odnos cene i kvaliteta.

Transfer Sadika je na čekanju, a u Humskoj baš nisu oduševljeni ovim potencijalnim dogovorom Almerije i Viljareala.

Podsetimo, Almerija je već odbila ponude Valjadolida, Lokomotive iz Moskve i francuskog šampiona Lila.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.