Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREDA ILI ODMOR: Zvezda bez Feldina u Ljubljani?

Derbi meč 3. kola ABA lige igra se u Ljubljani gde je Olimpija dočekala šampiona Crvenu zvezdu, a pogled na sastav crveno-belih doneo je ‘znak pitanja’.

Naime, među 12 igrača u zapisniku nema Džejmsa Feldina. Momak iz Dominikane nije sa ekipom, a ostalo je zagonetno da li se radi o nekoj povredi ili je Dušan Alimpijević odlučio da svog beka odmori za dvoboj sa Žalgirisom u petak u Evroligi.
Za razliku od Džejmsa Feldina u timu je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kapiten Branko Lazić, kog nije bilo u prva dva kola zbog povrede zadobijene tokom Eurobasketa u Turskoj. U timu je mesto dobio i mladi Stefan Lazarević.
The post POVREDA ILI ODMOR: Zvezda bez Feldina u Ljubljani? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda,   Evroliga,   Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vujadin Savić se ''oštri'' za Arsenal

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2017

Bez straha na ''Tobdžije''...Reprezentativna pauza je u toku, ali i vreme brzo prolazi, pa je sve manje vremena ostalo do gostovanja Arsenala na našem najvećem stadionu...Taj meč u okviru trećeg kola Lige Evrope igra se 19. oktobra, a za očekivati je da jedan od stubova Zvezdine odbrane bude Vujadin...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.