POVERENJE UEFA: Jovanović ponovo na centru u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 13:55

POVERENJE UEFA: Jovanović ponovo na centru u Ligi šampiona

Priznanje za srpskog arbitra.

Fudbalski sudija Srđan Jovanović sudiće meč trećeg kola Lige šampiona između Šahtjora i Real Madrida.

Meč se igra u utorak na Olimpijskom stadionu u Kijevu. Jovanoviću će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok je četvrti sudija Novak Simović.

Njukasl je prethodnih dana u centru pažnje jer je dobio prebogate gazde iz Saudijske Arabije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ali dok se to ne oseti na igračkom kadru, Svrake su u podređenom položaju na timove iz vrha Premijer lige, a danas (17.30) dočekuju jedan od takvih - Totenhem. Kvota na keca je 3,60, na iks 3,50, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl - Totenhem.

Zanimljivo je da je on sudio i u prošlogodišnjem meču ove dve ekipe. Fudbaleri ukrajinskog šampiona su tad napravili veliko iznenađenje i slavili na Santiago Bernabeu 3:2.

Srpski sudija je bio na centru i u meču prvog kola Lige šampiona između Borusije Dortmund i Sportinga iz Lisabona. Pored tog duela sudio je i meč kvalifikacija za Ligu šampiona Spartak Moskva – Benfika (0:2) i dva meča kvalifikacija za Ligu konferencije Šahtjor Karagandi – Makabi Tel Aviv (1:2) i Roma – Trabzon (3:0).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.